2014. november 8., szombat

A gyógyító méreg

A gyógyító méreg


A szerelem egyfajta méreg. Lehet fájdalmas is, lehet, hogy kicsit belehalunk. Ám, ha a szerelem igazi, akkor ez lehet a legédesebb méreg a világon. Olyasmi, ami képes a mély sebeket begyógyítani. Nem csak a fizikai sebeket, de a lelkieket is. Mind tudjuk, szerintem, hogy ezek a sérülések sokszor jobban fájnak, mint bármi, ami a testünkkel történik.

Egy lelki seb kínt szül. Az elménkben is. És addig dagad bennünk ez az áradat, amíg végül félelemmé növi ki magát. Valódi, zsigeri félelemmé, amelytől, ha nem szabadulunk meg előbb-utóbb elemészthet bennünket. A félelem pedig újabb is kis szörnyetegeket telepít a bensőnkbe, amiktől egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Ezek között bármi lehet: agresszió, szégyen, undor magunktól és bármi egyébtől, esetleg ennél sokkal súlyosabb érzelmekre is képesek lehetünk, amelyek már nem csak minket veszélyeztetnek egy személyben, hanem a környezetünket is.



A gyógyító méreg egy kétkötetes regénynek készül. Ez lesz az első kötet. Végigkísérhetjük a szereplők útját, akik nem csak élettelen bábok lesznek, hanem majdhogynem élő-lélegző személyek. Érezni fognak, örömöt, biztonságot, kéjt, rettegést, szégyent, dühöt... egy egész érzelmi skálán mennek majd keresztül a történet során, míg az le nem záródik. 

Bőven keverem a romantikát egy kis pszichológiával is. Úgy gondolom szükség is van erre, hogy minden mozzanatát be tudjam mutatni olyan szereplőknek, amelyeknek a múltjuk csontvázakat rejt.

Sokszor a legocsmányabb dolgokkal és helyzetekkel kell szembekerülnünk, de nem szabad feladni. Mindig van tovább, mindig van miért tovább menni.

Ebben a két részes regényben azt fogom bemutatni, hogy a kemény múlt, a sok sérülés, fájdalom, hogyan győzhető le valami olyan segítségével, amely nagyon ritkán adatik meg. 

Végig fogjuk kísérni a párkapcsolat buktatóit, nehézségeit, főleg olyan emberek számára, akik túl sokat megéltek már. Meglátjuk hogyan változnak személyiségileg, hogyan fejlődnek, hogyan vívják meg a harcukat, hogyan győzik le az akadályokat, hogyan találják meg a boldogságot, hogyan védik meg meg önmagukat és a környezetüket, hogyan gyógyulnak, és főként, hogyan szeretnek.

Szerintem egy sokat élt embernél senki nem becsüli jobban a jót, amit az élettől kap, a szeretetet, amelyről azt hitte nem érdemli meg. Egy ilyen embernél senki nem ragaszkodik jobban, és egy ilyen embernél senki nem szeret jobban... legyen az férfi vagy nő.

Remélem, Kedves ide Látogatók, velem tartotok ebben az utazásban. Elmondom Nektek az én Szereplőim meséjét, tartsatok velem! :)

Jó szórakozást!