2014. november 27., csütörtök

Fülszöveg

Fülszöveg 


A szerelem pusztít… Van olyan szerelem, amely elsorvasztja a lelket. Félelmet szít, amelyet rettegéssé duzzaszt. Mocskossá tesz és sebet tép.

A szerelem gyógyít… És létezik az életben az a fajta szerelem, amely legyőzi a félelmet, behegeszti a sebeket, ápolja a lelket. Ugyanakkor magáénak követel mindent, ami egy sérült emberből megmaradt. Szenvedett testet, eltiport elmét, összetört szívet. Ez a szerelem eluralkodik minden apró részen, beivódik, a sajátjává teszi, mint a méreg. Ám ez a méreg gyógyító és édes egyszerre, amely ellen nem kell ellenszer.

Ez az én történetem: egy sérült lelkű, dühös, erős férfi meséje. Dorian Blade élete, akinek gyermekkora rémálom volt, s most egy olyan álomba csöppen, amelyre bárki emberfia vágyna. De ő túlságosan megkínzott, hogy higgyen, túl sok fájdalmat élt át, hogy reméljen. Vajon egy olyan kapcsolat, amelyet még nem tapasztalt, meg tudja menteni? Egyáltalán képes lesz megtartani? És a nőt – egy angyalt, aki édes méregként veszi át felette az uralmat – vajon megérdemli? Fel tud hagyni kegyetlen, méltánytalan életének újrajátszásával? Van számára megváltás?

Ez a történet mélyről fakad. Életképszerű lesz. Minden egyes durva, kemény momentumot meg fogok írni szépítés nélkül. Nem fogom cukormázas finomsággá változtatni. Ez nem az a mese. Ez a történet a valóságról szól. Durva nyelvezet, néhol szexuális tartalom, kegyetlenség, kínzás. Ezért mindenkinek csak a saját felelősségére ajánlom, de leginkább 18 éven felülieknek. Könyvszerűen írom le a történéseket, és remélem, vissza fogom majd tudni adni azt a hangulatot, amelyet én átélek írás közben.